RECEPTES PER EMOCIONAR-SE

Fa dues setmanes, buscant per internet material per preparar extraescolars, vaig fer un gran descobriment: RECETAS DE LLUVIA Y AZÚCAR. Un magnífic llibre sobre les emocions. N’he vist molts de llibres sobre les emocions, però cap amb la tendresa i la delicadesa que hi posen l’Eva Manzano en el text i la Mònica Gutiérrez a les il·lustracions. Emocions en format recepta, amb els ingredients justos per poder entendre-les i experimentar-les. Semzillament meravellós. Us deixo de mostra la recepta del CARIÑO tradui-lo al català és difícil en una paraula, seria estimació, aprèci, tendresa, amor… tot barrejat en un sol pot. Una gran paraula.

 

0 Comments

    Leave a Reply

    XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>