Hola em dic Eva Sans

i sóc il·lustradora

Vaig aparèixer al món per primera vegada el set de gener de 1972 i em van portar a Vilafranca del Penedès per poder créixer, fer amics, aprendre i descobrir que m’agradava, m’agrada i m’agradarà dibuixar.

Com que em passava el dia amb un llàpis i un paper i tots els llibres d’escola estan plens de dibuixos, vaig marxar cap a Barcelona a estudiar Belles Arts I il·lustració.

Després de sobreviure donant classes i descobrint que ensenyar era fantastic però que les parets de les aules m’ofegaven, vaig marxar de l’escola definitivament i vaig començar a fer allò que veritablement volia: Dibuixar (i en majuscules).

Em considero una persona afortunada per haver pogut publicar els meus dibuixos al costat de textos d’escriptors fantastic alguns dels quals s’han convertit en amics imprescindibles: Enric Larreula, Núria Pradas, Joan Armangué, Montserrat Balada, Anna Gasol, Teresa Blanch … punts suspensius esperant omplir-los amb molts més noms.

Bibliografia destacada

2016 - Em dic Lluc i En Lluc a l'escola. Bruño/Bruixola. Text Eva Sans.
2016 - La gran festa del foc. El cep i la nansa. Text de Montse Balada.
2016 - Els mitjons de l'ogre. Santillana. Text de Maria Carme Roca.
2016 - Hansel y Gretel. Combel. Autora Àngels Navarro.

2015 - Un Saxo al Bosc. El cep i la nansa. Text Eva Sans.
2015 - En Ciscu de Can Garnatxa i el raïm gegant. El cep i la nansa. Text de Montse Balada.

2014 - L'aventura de Maria Castanya. El cep i la nansa. Text de Montse Balada.
2014 - Felipe que flipe y el supermòvil. RBA edicions. Text de Núria Pradas.
2014 - Felipe que flipe en tierra de dinosaurios. RBA edicions. Text de Núria Pradas.
2014 - Felipe que flipe y el ladron de tumbas. RBA edicions. Text de Núria Pradas.
2014 - Felipe que flipe una aventura pirata. RBA edicions. Text de Núria Pradas.
2014 - A l'estiu. Casal!. Baula. Text de Anna Gasol i Teresa Blanch.

2013 - Tió o Santaclaus?. Baula. Text de Anna Gasol i Teresa Blanch.
2013 - El bosc de tardor. Baula. Text de Anna Gasol i Teresa Blanch.
2013 - La música secreta. Siete Leguas ediciones. Text de Lluís M. Bosch.