Escultures de ceràmica acabades.

Després de comprovar que tenim paciència per esperar que la ceràmica estigui seca, es pugui coure, pintar i tornar a coure (un munt de dies) ja tenim el premi: Les nostres escuñtures ben acolorides i vernissades.

Hi havia una vegada un conte

Amb els nens i nenes de primària dels tallers ens hem animat a fer uns contes amb personatges fets de fang. Com ho hem fet? Hem agafat fang, hem fet figures, les hem fotografiat, imprès i amb tot això hem muntat una història damunt de paper.

Gràcies a lespetitestetesdelart.blogspot.com per la idea tan genial.

Pluja

Inspirats amb la pluja d’aquests dies, els més petits dels tallers han dibuixat la pluja. La base el color blau. Pintura, ceres, retoladors, llàpis, papers, tisores… i paper per ajuntar-ho tot.

Magaly Ohika

Dibuixos sobre la Magaly Ohika acabats. Pluja de colors amb anilines i pastels a l’oli. Inclús amb alguns ens hem pogut permetre el luxe de fer marcs per enganxar-hi el nostre dibuix.

Peix, peixet!

Aquesta setmana per tancar el curs amb els més petits de les extraescolars hem fet peixos. Peixos de colors, peixos estampats, peixos que neden… En fi, peixos molt divertits.

Dins i fora

Heu pensat mai com són per dins i per fora les cases, els robots, els coets o fins hi tot una nau espacial? Els nens i nenes de P3 a 1r de les Cabanyes s’ho han imaginat i utilitzant cartolines, cartrons i tècnica mixta ho han dibuixat.

Jocs africans amb material reciclat

Una ouera, pintura, cartolines, llavors, bosses, segells, instruccions i molta il·lusió és el que han fet servir els peques de Sant Martí per fer el seu mancala i tenir un parell de jocs africans per passar les tardes de diumenge sense avorrir-se.