RECEPTES PER EMOCIONAR-SE

27/02/17 | Llibres interessants

Fa dues setmanes, buscant per internet material per preparar extraescolars, vaig fer un gran descobriment: RECETAS DE LLUVIA Y AZÚCAR. Un magnífic llibre sobre les emocions. N’he vist molts de llibres sobre les emocions, però cap amb la tendresa i la delicadesa que hi posen l’Eva Manzano en el text i la Mònica Gutiérrez a les il·lustracions. Emocions en format recepta, amb els ingredients justos per poder entendre-les i experimentar-les. Semzillament meravellós. Us deixo de mostra la recepta del CARIÑO tradui-lo al català és difícil en una paraula, seria estimació, aprèci, tendresa, amor… tot barrejat en un sol pot. Una gran paraula.

 

RECEPTES PER EMOCIONAR-SE 7

RECEPTES PER EMOCIONAR-SE 8

RECEPTES PER EMOCIONAR-SE 9

Pin It on Pinterest

Share This