Què hi ha dins?

30/03/20 | Manualitats a casa

Què hi ha dins? 1
Què hi ha dins? 2

Anem a imaginar-nos com són les coses per dins, un coet, un robot, un plat volador, una casa… POdem ser realistes, futuristes, fantasiosos.

Deixem que els més petits fagin anar la seva imaginació. Primer haurem d’imaginar-nos-ho per fora i després per dins. Esteu preparats? Doncs endavant

Material

  • Una cartolina o un foli per fer la façana de la casa, coet, robot, monstre… que volguem dibuixar.
  • Cartró de cereals per fer el fons i l’interior (sinó ho tenim serveix una altra cartolina o un altre foli)
  • Material per dibuixar i pintar.
  • Elements per decorar: botos, cotó fluix, gomets, el que tingueu a mà a casa vostra.
  • Cola blanca i/o cola de barra.

Passos a seguir

1. Dibuixar i retallar

Agafem la cartolina (pot ser de dolor) i hi dibuixem l’exterior d’allò que volem fer per dins: una casa, un robot, un coet, una nau… el que ens vingui més de gust. No hi fem fons només l’objecte. El pintem, el deixem ben bonic i el retallem.

Què hi ha dins? 3

2. Dibuixem l’interior i el fons

Un cop retallat ens serveix de plantilla per fer el segon dibuix que farem damunt del cartró de cereals o damunt d’una altra cartolina. Un cop resseguida la silueta del dibuix retallat, omplim el dibuix amb el que seria l’interior del coet o la casa o el robot…

Aquest cop si que hi farem fons. Utilitzeu tots els recursos que tingueu a casa: cotó fluix, botons, paper d’alumini, fils…per fer una bona decoració de l’exterior. S’ho passaran més bé. No ens tanquem només amb els retoladors, les ceres, els llapis i les pintures.

Què hi ha dins? 4
Què hi ha dins? 5
Què hi ha dins? 6

3. Muntem els 2 dibuixos

Un cop tot pintat, amb un trosset de paper plegat o cartolina farem una pestanya que ens permetrà enganxar el primer dibuix damunt del segon dibuix tapant el dibuix de l’interior. Així tenim un dibuix on a primer cop d’ull tenim una casa, un robot, un coet… o el que hagim dibuixat i si aixequem el dibuix podem veure el seu interior.

Què hi ha dins? 7
Què hi ha dins? 8

NECESSITES UNA MICA D’INSPIRACIÓ?

Pin It on Pinterest

Share This