Màgia amb aigua

16/04/20 | Sense categoria

Dissabte una amiga em passava un video de la seva filla fent un joc de màgia amb un dibuix i una safat plena d’aigua. Ho vaig trobar brillant, simple i màgic a la vegada.

Avui us passo a través del blog els passos que heu de fer (si és que no ho heu endevinat ja) per poder-ho fer vosaltres a casa. Qualsevo dibuix que ofereixi sorpresa és divertit i emocionant, pr senzill que sigui.

material

  • Paper de cuina.
  • Retoladors de colors.
  • Retolador negre (si pot ser permanent)
  • 1 safata on hi càpiga el paper plegat.

Passos a seguir

1. Fer el dibuix

Per poder començar necessitem els retoladors i el paper de cuina plegat per la meitat. El dibuix es pot fer tan en vertical com en horitzontal.

A la part del davant del paper, hi farem el dibuix amb el retolador negre. Com que el paper de cuina és molt prim la tinta haurà traspassat el paper i ens haurà deixat marcat al darrera, el dibuix del davant.

A continuació agafem els retoladors de colors i pintem el dibuix del darrera. Amb el paper plegat, els colors del darrera no es veuen i queden amagats.

2. Mullar

Ja només queda agafar el dibuix i sense desplegar-lo posar-lo dins de la safata on hi haurem posat 2 dits d’aigua.

Al mullar el paper amb l’aigua, aquest es torna “transparent” i deixa veure els colors de sota. El resultat final: 2 dibuixos es converteixen en un de sol i per art de màgia el dibuix de línia passa a tenir color.

Subscriu-te a la newsletter

Pin It on Pinterest

Share This