Sant Jordi 2020

29/04/20 | Presentacions

La colla pessigolla i les emocions a l’IES Sant Quintí

Sant Jordi 2020 1
Sant Jordi 2020 2
Sant Jordi 2020 3
Sant Jordi 2020 4
Sant Jordi 2020 5
Sant Jordi 2020 6

Aquest Sant Jordi ha sigut diferent, ni llibres al carrer, ni parades de roses. No hem pogut passejar ni fer activitats i en el meu cas tampoc he pogut (com molts d’altres) fer tallers en escoles o biblioteques. Realment un Sant Jordi poc habitual.

Per sort des de l’Institut Escola de Sant Quintí de Mediona, van organitzar unes xerrades amb autors i il·lustradors virtuals amb els grups classes. Gràcies a aquesta iniciativa vaig tenir el plaer de compartir durant 40 minuts la meva feina amb els alumnes de 3r de primària del centre.

Aprofitant la situació que vivim vaig presentar-los la col·lecció de La colla pessigolla. Un grup d’amics que comparteixen les seves emocions i plegats busquen eines per trobar respostes i solucions. Aprofitant aquestes històries vam parlar de com dibuixo: com evolucionen els dibuixos quan fas un conte, quin procés i tècniques faig servir… per finalment començar a fer entre tots un dibuix. Llàstima que només teníem 40 minuts.

Pel que m’ha arribat, ja s’han descarregat el GIMP i estan experimentant el dibuix amb l’ordinador. Un gran regal veure que les petites feines tenen grans fruits.

Subscriu-te a la newsletter

Pin It on Pinterest

Share This