Qui som? 1

QUI SOM?

THAIS MIQUEL 

Vaig estudiar tècniques i procediments pictòrics a l’escola Massana. Creo i dirigeix-ho el  “Lila,casal de les arts. Centre d’art i cultura” on es realitzen exposicions individuals i col.lectives amb artistes de la comarca. Tallers d’expressió creativa, acústics i dansa.

Els últims 10 anys dedico gran part de la meva feina a la realització de tallers i monogràfics, per a nens i adolescents, introduint l’arterapia com a base a Saraswati espai (Baix Penedes). Paral·lelament realitzo exposicions com a artista plástica a Bcn, Cubelles, Vilanova i la Geltrú i aquesta darrera al setembre del 2021 a la Sala dels trinitaris a Vilafranca del Penedes, sota el nom “Dones de dots colors i Transicions” mostra pictòrica i performance audiovisual.

Qui som? 2
Qui som? 3

EVA SANS

 

Sóc llicenciada en Belles Arts, especialitzada en gravat, màster en disseny gràfic i il·lustradora de professió. Fa més de 20 anys que em dedico a fer activitats amb canalla i adolescents. 

He realitzat tallers per fires de llibres i biblioteques, vaig estar fent activitats al [re]CREA amb nens i nenes d’educació Infantil i Primària. He treballat fent extraescolars en diferents escoles del Penedès durant molts anys i també tallers per biblioteques i escoles. Actualment treballo de professora d’ESO i de Batxillerat Artístic.

Pin It on Pinterest

Share This