el taller 1

Espai d’Expressió Creativa

A través del dibuix, la pintura, el modelatge…

El projecte

La creativitat és la capacitat de generar idees, innovar i arriscar-se. Involucra el pensament, les emocions i les accions de l’esser humà d’una forma integral. Potencialment tots i totes podem assolir graus de creativitat notables, però sabem treure’n tot el profit?

Per naturalesa, tendim a aferrar-nos als hàbits rutinaris que ens  proporcionen seguretat . Per tant, no només es tracta de tenir idees originals i creatives, sinó d’aplicar-les a fi de millorar la qualitat de vida, i defensar-les. Introduir la creativitat com a eina vital dins del procés d’aprenentatge. 

EXPERIMENTAR, EXPLORAR i CREAR a partir de la utilització de diferents materials i tècniques plàstiques: papers (textures, collage, estampats i les seves aplicacions…), pintures, fang, fusta, materials de rebuig i tot allò que teniem al nostre abast.

La finalitat dels treballs i del procés a seguir  DESPERTAR, MOURE i TREURE la part creativa de cadascú tot respectant el ritme de cada alumne. 

Aquest projecte va començar amb tallers per Escoles i Biblioteques,  però mica en mica ens hem anat fent grans. Actualment disposem d’un petit espai a l’Avda. Tarragona, 67, a Vilafranca del Penedès, on desemvolupem la nostra filosofia de treball. Nens i nenes, avis i àvies, joves i adults. Hi té cabuda tothom qui vulgui experimentar. 

També oferim monogràfics trimestrals amb artistes de la comarca de diferents vertents artístiques els dissabtes al matí.

Pin It on Pinterest

Share This