tallers a fora

Ens agrada voltar, conèixer nous idrets i canalla! Oferim tallers per Escoles i Biblioteques, aquí en teniu una mostra. Ens adaptem a cada grup, espai, així com també als diferents nivells. Contacta’ns per un pressupost sense compromís, estarem encantades de facilitar-vos tota l’informació que necessiteu.

Tallers a fora 2

ESCOLES

 Dins l’àmbit escolar, i en espais com són els menjadors o les activitats extraescolars, realitzem tallers durant l’any lectiu per a diferents nivells (des de P-3 a 6è). En l’actualitat impartim tallers a l’escola “Montagut” (Vilafranca del Penedès), així com a l’escola “La Cabana” (Les Cabanyes).  Hem realitzat també tallers extraescolars a l’escola “J.J. Ràfols” de Torrelavit.

Tallers a fora 3

El Mar

Taller sobre el mar a partir d’un poema sobre el mar.

Treballem amb collage i estampació i el mar l’experimentem amb la pintura, la taca i els regalims.

Tallers a fora 4

Un Nadal amb Klim

Taller de Nadal inspirat en l’obra de Gustave Klim.

Utilitzem Daurats, grocs, vermells… damunt d’un suport rigit i gran.

Tallers a fora 5

AUTISME AMB FUTUR

Que importants són les  nostres emocions! .

Les emocions són percepcions dels sentits. En l’emoció és el cos el que reacciona i la ment interpreta aquest estat somàtic i li posa nom: por, tristesa, alegria, ira…
En aquest taller, nosaltres posarem  la cara i vosaltres les emocions en forma d’ulls i boca que vosaltres mateixos creareu, a través del dibuix, pintura i collage
Tallers a fora 6

El Nadal dins d’una capsa

Posem el Nadal dins d’una petita capseta: arbres, neu, boles, ninots de neu, felicitacions… Inventem una història amb imatges i posem-la dins d’una capsa.

Una Felicitació en 3D.

 

Tallers a fora 7

Traç de primavera

Experimentem amb la tinta i pinzells llargs.

El resultat són les branques d’un arbre que omplirem amb papers de colors i insectes imaginats.

Pin It on Pinterest

Share This